Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αν. Ροντζώκος: Ο δήμος μας έχει μέλλον και προοπτική αν...

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους φορείς του Δήμου μας ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος Ροντζώκος συναντήθηκε  με τον Σύλλογο επισιτιστών Λουτρακίου « ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ » την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 4:00 το απόγευμα όπου άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις του συλλόγου και συνομίλησε με τον πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου και το Δ.Σ...

Ο διάλογος διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και τα συμπεράσματα ήταν κοινά για τις δυο πλευρές.

Η καρδιά του δήμου μας είναι οι επιχειρήσεις που έχουν τουριστικό προσανατολισμό και καθημερινά αγωνίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και την συνεχή αναβάθμιση στην παροχή υπηρεσιών.

Η πόλη μας έχει μέλλον και προοπτική, κάτι που για να επιτευχθεί, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, χρειάζεται την στήριξη του Δήμου στην αλλαγή της εικόνας της πόλης  μας  στην κεντρική Λεωφόρο  και στο παραλιακό της μέτωπο.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα όπως η τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας, η αστυνόμευση της πόλης, προγράμματα ΕΣΠΑ, υδροφόρος ορίζοντας, μονάδες εμφιαλώσεις νερού, παρκινγκ  και άλλα προβλήματα μείζονος σημασίας που επί σειρά ετών δεν έχουν διευθετηθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

"Οι επιχειρήσεις για την Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα, είναι ο μοχλός ανάπτυξης για το δήμο μας και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια σας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος Ροντζώκος, για να ανακάμψει ο δήμος μας και να βρεθούν νέες θέσεις εργασίας.

Δεσμεύτηκε επίσης, ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, προτεραιότητα θα είναι η επιμόρφωση του προσωπικού των καταστημάτων τουριστικού ενδιαφέροντος με κοινοτικά κονδύλια ή με έξοδα του δήμου, καθώς θεωρεί ότι είναι σημαντικό το προσωπικό κάθε τουριστικής επιχείρησης να έχει υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου