Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

"Να τον χαίρεστε κύριε Γκιώνη..."

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα και ο επικεφαλής της Αναστάσιος Ροντζώκος, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον κύριο Γιώργο Παπαγεωργίου για την πρόσκληση - πρόταση που μας έκανε  να συνεργαστούμε στις τοπικές εκλογές του Μαΐου, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο...


Μπορεί να μην δηλώνουμε και να μην είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, διαθέτουμε ωστόσο την αντιληπτική ικανότητα να "διαβάσουμε" τις προθέσεις του καθενός.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με κανέναν πολιτικό "λαγό" που στόχο έχει να κοροϊδέψει τόσο τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του όσο και τους δημότες ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του με απώτερο σκοπό να ανεβάσει τις "πολιτικές μετοχές του" για να κερδίσει μια θέση σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα, πιστεύει ακράδαντα στην ελεύθερη βούληση του κάθε υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και δεν τον θεωρεί πρόβατο για να τον κλείνει σε (πολιτικό) μαντρί, ή να τον θυσιάζει στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων του επικεφαλής με φτηνές δικαιολογίες.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα, είναι ο συνδυασμός της διαφάνειας που δεν ανέχεται ούτε συμμετέχει σε παρασκηνιακά και υπόγεια παιχνίδια που έφτασαν, άλλωστε, το δήμο σε αυτή την κατάσταση.

Υ.Γ. Ο δρόμος προς το γραφείο του κυρίου Γκιώνη, είναι γνωστός σε όλους. Δεν χρειαζόμαστε βοσκό για να μας οδηγήσει εκεί, γιατί δεν είμαστε πρόβατα.

Ο δρόμος της αλήθειας και της ειλικρίνειας, είναι ο δυσκολότερος δρόμος. Αυτόν έχουμε επιλέξει να βαδίσουμε και έτσι, θα προχωρήσουμε ως το τέλος. Με οποιοδήποτε κόστος.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου