Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σε λιγότερες από 100 ημέρες

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Σε λιγότερες από 100 ημέρες θα κληθείτε να επιλέξετε με την ψήφο σας την νέα δημοτική αρχή του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων...

Θα κληθείτε να επιδοκιμάσετε η να αποδοκιμάσετε με την στάση σας, το σύνολο της πολιτικής πρακτικής των τελευταίων είκοσι ετών (τουλάχιστον) που πέταξε στα σκουπίδια τις "χρυσές" στην κυριολεξία ευκαιρίες ,για μια ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας , και τον οδήγησε βαθμιαία στην ανυπαρξία, στην μιζέρια και την καταστροφή .

Εγώ και οι συνεργάτες μου αγανακτισμένοι και θυμωμένοι όπως οι περισσότεροι από εσάς ,τολμήσαμε αναλαμβάνοντας στο ακέραιο τις ευθύνες και το ρίσκο των πράξεων μας να δημιουργήσουμε την "Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα" έναν νέο φορέα διαφορετικής πολιτικής φιλοσοφίας και διαχειριστικής αντίληψης , με στόχο να παλέψουμε μαζί σας , για την ανατροπή του "άρρωστου" κατεστημένου που οδηγεί τον δήμο μας στην απολυτή παρακμή. Πιστεύουμε στις συνεργασίες ,στον εθελοντισμό, στην ανοικτή επικοινωνία και την διαφάνεια. Μαχόμαστε τις κομματικές δεσμεύσεις και επιρροές που έχουν αποδεδειχθεί καταστροφικές στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης ,γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης με σεβασμό στον πολίτη και αρωγό σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια. Έχουμε ανοίξει διάλογο με τους πολίτες απ όλα τα κοινωνικά στρώματα καταγράφοντας απόψεις, θέσεις και προβλήματα.

Η φωνή του πολίτη έχει δύναμη και αλήθεια. Η άποψη του απηχεί την σκληρή καθημερινότητα που βιώνει και είναι σεβαστή, θα τον ακούσουμε και θα τον υπακούσουμε, προτεραιότητα μας είναι ο ουσιαστικός διάλογος με τον επιχειρηματικό κόσμο , τους ανθρώπους της αγοράς που αγωνιούν, υπομένουν και επιμένουν, πιστεύοντας και ελπίζοντας στην αναγέννηση του δήμου μας .

Εθελοντισμός ,όραμα, επιχειρηματική σκέψη συμπαράσταση στους δημότες αλληλεγγύη και ενότητα. Είναι οι έννοιες που μας συνοδεύουν από τα πρώτα μας βήματα. Καλούμε όλους σας να σταθείτε δίπλα μας , αρωγοί στην προσπάθεια και στον δύσκολο αγώνα μας .Είμαστε παρόντες σε όλες τις κοινωνικές διεκδικητικές μάχες.

Ζητούμε ένα νέο επανασχεδιασμό του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα. Απευθυνόμαστε στο πλέον ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας μας αγκαλιάζοντας τη νεολαία μας και της ζητάμε να μην γυρίσει την πλάτη της στο μέλλον καίγοντας και τα χλωρά μαζί μετά ξερά.

Είμαστε και εμείς νέοι σαν κι εσάς με τις ίδιες νέες ιδέες και αξίες. Ελάτε μαζί μας. Έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη ότι το μέλλον του διευρυμένου δήμου μας είναι ο τουρισμός. Εκεί θα κριθεί το παρόν και το μέλλον του ,από εκεί θα ξεκινήσει η ανάπτυξη και θα βρεθούν νέες θέσεις εργασίας. Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο αυτόνομο σε όλα τα επίπεδα και οικονομικά ανεξάρτητο.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θ αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναζωντανέψει η ελπίδα μέσα μας να βρούμε το χαμόγελο μας , να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας και το ΧΡΩΣΤΑΜΕ στα παιδιά μας .

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Αναστάσιος Ροντζώκος υποψήφιος δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου