Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Περιοδικό : ΕΙΚΟΝΑ Το πορτραίτο ενός υποψηφίου Δημάρχου


Νέος, ανήσυχος, ευφυής, δραστήριος και δημιουργικός άνδρας, θέτει τον εαυτό και τις ιδέες του στην κρίση του συνδημότη – ψηφοφόρου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2014, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και του ρίσκου που αναλαμβάνει...


Είναι ο Τάσος Ροντζώκος, ο 43χρονος επιχειρηματίας που από το 1995 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ξύλου και τα τελευταία χρόνια μετά από ειδικά σεμινάρια στο εξωτερικό ειδικεύεται σε ξύλινες κατασκευές και στα ξύλινα σπίτια. Παντρεμένος με την γνωστή πρωταθλήτρια της Εθνικής μας Ομάδας Στίβου, Χριστίνα Σέκερη – που προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γυμνάστρια και προπονήτρια στον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου – και είναι πατέρας του δεκάχρονου Κωνσταντίνου και ενός βρέφους δύο μόλις μηνών, είναι κάτοικος Καλαμακίου Ισθμίων.

Ο Τάσος δηλώνει θυμωμένος και αγανακτισμένος, έτοιμος να παλέψει για την ανατροπή του αναχρονιστικού Δημοτικού κατεστημένου, που οδήγησε τον τόπο του στην απόλυτη υποβάθμιση και παρακμή. Για τον ίδιο και τους συνεργάτες του η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εργαλείο ανάπτυξης που πρέπει να σέβεται τον απλό πολίτη και να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του κάθε επαγγελματία. Επιχειρηματίας ο ίδιος θέλει τον ανοιχτό διάλογο με τον επιχειρηματικό χώρο, τον κόσμο της αγοράς, πιστεύοντας ότι ο Δήμος, για να πάει μπροστά, πρέπει να λειτουργεί σαν μια νοικοκυρεμένη επιχείρηση.

Πιστεύει στις συνεργασίες, στον εθελοντισμό, στην διαφάνεια και την ειλικρινή και καθαρή επικοινωνία με τον πολίτη.

Μάχεται τις κομματικές αγκυλώσεις, δεσμεύσεις ή επιρροές που οδήγησαν την τοπική αυτοδιοίκηση σε απόλυτο τέλμα.

Οραματίζεται έναν επανασχεδιασμό του Δήμου σε όλα τα επίπεδα. Έχει ξεκάθαρη αντίληψη ότι το μέλλον του διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, είναι ο τουρισμός. Εκεί πιστεύει ότι θα κριθεί το παρόν και το μέλλον, εκεί θα στηριχθεί η ανάπτυξη της δικής μας περιοχής.

Απλώνει το χέρι στο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, την νεολαία, από την οποία ζητά να μην απαξιώνει την πολιτική, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Να μην στρέφει την πλάτη στο μέλλον και να βοηθήσει με τις φρέσκιες ιδέες, τις αντιλήψεις και τις προτάσεις της.

Σ.Σ. Ο Τάσος Ροντζώκος είναι από το 2005 ενεργό μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Δανειοληπτών «ΕΛ.Ι.ΔΑ» - για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Είναι Αντιπρόεδρος στην Ποδοσφαιρική Ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ενώ διετέλεσε κατά τα έτη 2003 – 2006 Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Ισθμιακού. Είναι λάτρης των ερτζιανών και ραδιοερασιτέχνης. Στα νεανικά του χρόνια, στα 15 του, είχε δικό του πειρατικό σταθμό, το Ράδιο Βαλεντίνο στα FM, ενώ ήταν από τους πρώτους μουσικούς παραγωγούς στο Ράδιο Ηλέκτρα και F1. .

Περιοδικό : ΕΙΚΟΝΑ της Περιοχής μας - τεύχος ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Άρθρο : Νίκος Δενδρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου