Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η νέα δημοτική κίνηση "Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα", δηλώνει παρών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου

Ευχαριστούμε τον διακεκριμένο επιχειρηματία του δήμου μας, κύριο Μαντά για την παραχώρηση της αίθουσας και την ευγενική προσφορά του για την σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την στήριξη και την υποστήριξη όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας...

Ευχαριστούμε τον δημοσιογραφικό κόσμο για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας.

Ευχαριστούμε του φίλους και συνδαιτυμόνες της προσπάθειας αυτής που είναι εδώ σήμερα και μας τιμούν με την παρουσία τους.
Η νέα δημοτική κίνηση "Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα" για το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων δηλώνει παρών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση για μας είναι εργαλείο ανάπτυξης που πρέπει να σέβεται τον απλό πολίτη και να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του επιχειρηματία...

Είμαστε ένας πυρήνας ενεργών, αγανακτισμένων και θυμωμένων πολιτών για τη χρόνια υποβάθμιση του δήμου μας από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Από σήμερα ανοίγουμε επίσημα τον διάλογο με τους πολίτες απ όλα τα κοινωνικά στρώματα, καταγράφοντας  απόψεις  και  προβλήματα.

Η φωνή των πολιτών έχει δύναμη  η άποψη τους είναι σεβαστή, ο πολίτης ξέρει και ξέρει πολλά , θα τον ακούσουμε και θα τον υπακούσουμε.

Ανοίγουμε το διάλογο με τον επιχειρηματικό κόσμο που η αγωνία του είναι καθημερινή,  έχει όραμα θέληση και ελπίζει στην αναγέννηση του δήμου μας.

Με την παρουσία μας στα κοινά, θέλουμε να εμψυχώσουμε όλους τους δημότες,  να δώσουμε πραγματική ελπίδα και να δούμε με άλλη μάτια και αντίληψη το δήμο μας.

Εθελοντισμός, όραμα, επιχειρηματική σκέψη,  συνοχή για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ,αλληλεγγύη ενότητα Είναι μερικές έννοιες που  μας συνοδεύουν από τα πρώτα βήματα της προσπάθειας αυτής.
Για την πραγμάτωση της μεγάλης αλλαγής του δήμου μας είναι κατανοητό ότι τα πολιτικά κόμματα δεν μας αγγίζουν και δε θα επιτρέψουμε να μας διαιρέσουν.

Καλούμε όλους τους δημότες να σταθούν αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια για την αναγέννηση του δήμου μας.

Είμαστε παρόντες, στους νέους και τους παλιούς κοινωνικούς πρωταγωνιστές ,που είναι αγανακτισμένοι και ζητούν, έναν νέο επανασχεδιασμό του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.
Συνεργασίες με υποψηφίους δημάρχους, οι συνδυασμούς, που ταυτίζονται με τις δίκες μας απόψεις, βάζοντας έτσι και το δικό τους λιθαράκι σ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ,είναι καλοδεχούμενες.

Η μοίρα του δήμου μας δεν είναι η αθλιότητα και η κατάρρευση του

Έχουμε καθαρή αντίληψη ότι, το μέλλον του διευρυμένου μας δήμου είναι ο τουρισμός
Εκεί θα κριθεί το μέλλον και  θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του για να  βρεθούν νέες θέσεις εργασίας.
Ένας δήμος Αυτόνομος και οικονομικά ανεξάρτητος...
 Θα τολμήσουμε να προχωρήσουμε ,με  Κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό,  καθαρό με δυναμισμό , εργατικό με πιστή, και όραμα για το δήμο μας.

Απλώνουμε το χέρι στο ευαίσθητο κομμάτι που είναι η νεολαία και κάνουμε έκκληση: "Μην απαξιώνεται την τοπική αυτοδιοίκηση, σας έχουμε ανάγκη για να κάνουμε τη διαφορά , είμαστε σε ιστορική αποστολή,  μην γυρίσετε την πλάτη σας , είμαστε κ’ εμείς νέοι σαν και εσάς με νέες ιδέες αρχές και άξιες".
Σαν επικεφαλής της προσπάθειας αυτής, σας δηλώνω ότι, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, να ξαναζωντανέψει η ελπίδα μέσα σας , να ξαναβρούμε το χαμόγελο μας, και η επομένη μέρα να είναι διαφορετική με αισιοδοξία, γιατί το αξίζετε.

Είναι χρέος όλων μας και το οφείλουμε  στα παιδιά μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου